2/08/2011

citer 3: cuti raye cine yg takde gambar pulak

ok nih citer yg selanjutnyer.....macam bsisa bile di kg...kejadian sopping akan berlaku dengan teruk ...hahha...takder la....kat pasir mas tu jauh lebey murah dari rantau panjang tau....hahha...aku salu borong bantal kekabu byk2 bawak balik kl...hahha ...Rm5 hinggit jerk tu./...lau kat KL maunyer RM10 satu tak pom RM 20...perghhhh.....dasat tol...malam sebelom balik esoknyer...eh ayat  terbalik....kiteorang g jejalan lak kat wakaf che yeh...hoh saper tak tau kan./..org duk kater murah2...cehhh...ala murah la biler takde rorg...biler kene time raye cenggini ...org dah berpusu2 peniage amik kesempatan....kuang ajor tol..padahal aku anak jati kelantan ha...pom dier nk bodo kan aku jugak....cisss....aku rembat tudung selai due....pastu telekung ...kain batik....bla...bla...tak kan sume nk citer pulak....yg aku nk marahnyer...makan kat situ...memang gile2 mhal..lebey dari kl pulak...dah tang2 tu jugak aku kasi sedas kat muke org tu....gile amik kesempatan...amik ko....tak kuasa aku nk layan....kul 12 malam gak la balik...jenuh...balik umah sambong borak lak ngan kakak2 sebabnyer esok dah nk gerak balik..

kejadian ari balik

hoh ...nih betol2 perjalanan jauh org cakap...ok dah siap salam bercucuran air mate sume bagai...aku grk dari umah kul 1030pg...pergh smpi kat lebuhraye machang - kuala krai....nah amik ko...tak bergerak...jem gilerrrrr...panasss jerk....en hubby aper lgik...terus u turn...kiter jalan ikut terengganu jerk la....so ok la...jalan smooth takde jem sebab aku tak lalu jalan pantai...lalu jalan kg...senang nyer dalam ati tak yah jem lagik....igtkan tak jem dah...ghupe2nyer smpi jerk lebuhraya karak....nah amik ko....bersusun kete...sume dah siap park kete kat tepi.....bau hangit giler....sume duk bukak bonet depan...panas....dah en hubby cakap...sudh minyak kete dah E....wawawa....kat situ jerk jem dekat 4 jam..walaweyyyy...aper kejadah kah ini.........nk patah riuk pinggang aku...wowowo....nk tak nk duduk jer la lam kete...en hubby pom dh park tepi kete....smpi umah kul 3 pagi....giler ...perjalanan berjam2...dari kul 10 pagi hingga 3pagi......aperkahhhhh!!!!

5 yg tulis:

bun_nee said...

hahahha tu la orang semua balik.. muabahha nasib baik saya kelija kg.. huaaaahuaaa..

nick said...

wawawa....skang dah demam...wowoow...

eima said...

hahaha
aku sbb dah tau akan jd cam tu jumaat aku dah balik cni .. tak mo pi jalan utara or timur
sbb tahun lepas2 dah kena tp tak dak sampai kes cam ko ...kekeke

nick said...

wuwuwu ..giler ko aku rase cank patah riuk jerk tulang

Liz said...

sakan ko bercuti ea...ah ah giler la blog aku skang ni punya lama dia nak loading aku pun tatau nape jd mcm tu...hadoiii kena samak la gamaknya huhuhu

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger