2/09/2011

pagi2 try benda baru...

sile tgk tajuk...eh takde la aku nk cube benda mengarut2 kan....tapi aku cubbe benda nih...katernyer boley tambah wit nih....macam nuffnang juge...tapi heartbeat nih dieorang jual produk..ok juge tu...aku dah tgk page dierorang memang giler byk jual produk yg kiut miut.....korang pom boley cube jugakkan... letak kat sidebar korang ker...bawah header korang ker....eh mane2lah asal korang bahagia....eceh...tu..tu kat side bar aku dah letak...kalo korang rase benda nih best korang klik jerk situ.......yiehhhaaa...meh sini aku tunjuk care2 korang nk wat hokey...tapi lau tgk produk heartbeat nih aku cam teringin nk beli pulak...comel2 la...kuikui....ok dah...aku nk ajau korang nih....

1. korang klik dulu iklan heartbeat kat side bar aku tu.....nanti die akan kuar page dier then korang klik icon heartbeat  yg yg paling atas...rupe dier camnih...ko klik icon tu


2. pastu klik CREATE ACCOUNT dan isi semua maklumat berkenaan ...yg nih kompom la korang tau kan

3.dah siap isi tu...masukkan password emel cam biasa korang buat juge kan klik kat I AGREE TO HEARTBEAT TERM OF SERVICE....pastu klik continue...

4. dah create account klik Join HB!Affiliate kat atas sekali yg ade tulis welcome sekali ngan name korang

5.ok dah sudah klik situ korang cari perkataan nih  PARTICIPATION IS EASY AND FREE..bile dah jumpe korang tgk kat no 2 tu...ade tulis COMPLETE THE ONLINE APPLICATION...korang klik kat situ ye..korang isi sume yg dieorang nakkan...ok

6.Masukkan maklumat mengenai Blog anda

7. pastu korang pilih cara pembayaran ok...yg nih bile dah nk cash out sok pom ley wat...

8.ok dah siap sume tu ... korang klik kat  MY HB!AFFILIATE..yg nih duk sekali name korang tu la .utk
dapatkan code iklan heartbeat korang...skang korang dah ade code utk iklan korang la...

9.klik kat GET THE CODE...n cam biasa korang pilih la mane satu berkenan di hati...n tempek la lam blog korang tu kat side bar ker ...bawah header ker....eh mane2 la...hehhe....


HAHAHHA...SELAMAT MENCUBE...N SELAMAT KAYA RAYA...

p/s: korang pham ker tak nih...kuikui.....u oll rajin2 la klik...klik kawan2 punyer juge.....hohoho....sebab heartbeat nih berdasarkan jumlah klik2 tu yer..

6 yg tulis:

MRS. K said...

pergh.. moknik buat tutorial.. clap.clap..

dah klik HB ko

:.nick.: said...

kahkah...tutorial apernyer...tak tau org pham ker tidak...hahah...ko lain la dah advance....

Liz said...

waaaaa cik nik boleh tahan jugak ea buat tutorial mendalah nih...hihi..arigato

nick said...

hahahah...byk la ko punyer tutorial cik lizz oiiii...ko lagik la mabelesss

~queraiza cullen~ said...

eh daftar tu kite kna bayar pape ke tak????

:.nick.: said...

uik tak yah...tak yah...pree of caj...sile join

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger