7/24/2012

jimba sambil bisnes baru best :)

ngaaaaa...berkurun lame....ku rasakan...ecewah....hahha...malasnye la nk hapdet ini belog....hahha bukan ape...kat umah dah bizi ngan si tecit tu ha..dah 5 bulan umo ko nak...cepat sungguh.....hahha...sebelom pose aku  g berjimba2 sambil bisnes...waaa...anak2 tinggal ngan akak....sedih ...tapi demi untuk mencari rezeki untuk mu nak...eceh......seminggu lak tu kene tinggal....wuwuwu....moh la kite tengok gambo seketol due nih...tak dan lah aku nk amik gambo...sebab asik la milih barang...wuwuuw...layan je la

baiyun airport

beijing lu

barang niaga....

wuwuwu...nyelit....dak kene tinggal...wuwuwu....tapi jap je kan...

insyaallah.....sat g salu la kene pegi...ha nak kirim...bak mai duit...hahhahah...sekian

5/10/2012

inilah nuraisya iman

hikhik.....tetibe je dah ade seorang ade anak dare kat umah...wahhh dulu sorang skang dah due...wuwuu wbeli baju dah kene double dah...tapi dak eisya lak yg lebih al maklum la teruje dpt bb gurl....wahwahwah....asal nmpk headband nk beli...asal nmpk topi kiut miut nk beli aper daaa....tapi beli sorok2...kang en suami aku tau die hangin asik beli jerk hahah......eisya ari isnin mggu depan dah 3 bulan dah..wah cepat sungguh mase berlalu...sakit mase nk bersalin segar lagik ha lam ingatan kuikui....gambo ni mase umo baru masuk 2 bulan....skang dah  menyihatkan dirinya dengan jayanya...kuikui...nah sile lah tgk pic anak dare nih....uhukkk,....dah abgnye ada iman...make adiknyer nk ber iman juge...harhar....






p/s: mula2 ada anak 2 cenggini kelam kabut mak aihhhhh.....

4/13/2012

walllaaaahhhh!!!

setelah sekian lame berdiam diri....ok ari nih dengan semangatnyer aku menghapdet belog aku nih...bersiaran kat kedai menan aku ...sambil2 duk bisnes....sambil2 tu la aku duk menaip benda alah nih...yang si kecit duk tdo lam stroller...yg si abg sibuk duk kayuh beskal baru die...hahah....kene beli jugak beskal kat abg sebab tak mo kasi kaco adik...n satu lagi tak mo kasi die duk berebut ngan kawan2 tu ha...rimas aku duk gaduh kuikui.....wahhhh....skang bb esya dah umo 2 bulan...terbaeeekkkk.....isnin nih haku nk bawak g clheck up...dah ppulak nurse kat kelantan kasi trikh checkup  ari cuti...aduhaiiii....hahhah....aku skang pon ngah usaha ngan gigih nih  duk diet n kurus balik...hahhaha....tak lame lagi dah nk setat kije...wahhh malassssnyer....wawawa....ha untuk permulaan berbelog  tulis sikit2 la...lagi pulak duk kat kedai tak jadi kije kang ......kuikuikui

10/08/2011

kurniaan tuhan...terharu...dan bersyukur sgt:)


video

my 2nd baby...tak terucap ngan kate2...cumer perkataan alhamdulillah dan bersyukur pada mu ya Allah...:)

9/26/2011

famili vacation terbaeeekkkk!!!-part 2

mari sambung citer TIOMAN samapai korang muntah darah...hahhaha.....tapi aku kan jenis malas cakap banyak...oh lupe nk  cakap...aku duk kat panuba inn resort...ok makanan dier terbaekkk....bilik pom sesuai utk tujuan bercuti bukan hanye utk tdoooo...ahhahahh.....lupe lak aku nk amik gambo bilik ...hahah...ah...cakap banyak tak gune...korang tgk la gambo2 nih sampai nangis....tapi memang the best family vacation ever lahhhh!!!!1layan.....





















wohoooo...layan gambolah yer.....macam biasa gambo ibu ngandung harus lah sikit sajerk sebab ngah kembang kan...hahhahah.....jadi tokang amik gambo sajerlah....hahhahah.....nih kire abih dah la citer....kan muak lak kan byk2....gambo snorkeling yg kat jeti tu sume kat area bilik sajerk...terbaekkkk...ikan dh byk giler dah rase cam kat amrine park...hahhaha....bile  tgk dalam sikit kat tiang jeti dah macam pirate of caribean huhuhuhu....ngeri....tapi puas.....wahhhhh......ini lah vacation yg sgt indah n terbest...release abih tension...siap aku ley turun snorkeling lagi kat macam2 tempat ngan perot memboyot 5 bulan....hahhah...dasat......dah tu kater ngidam nk snorkeling...hahahh....PANUBA INN RESORT....terbaeeeekkkk...we luv u....kami datang lagi yeayyyyyyy! sekian -end-

9/25/2011

famili vacation terbaeeekkkk!!!-part 1

hahahhah....tajuk pom dah teruje...aper tah lagik nk citer panjang lebar...hape igt aku rajin nau nk taip panjang2 hahah.....this is our family vacation....gilerrllahhhh terbaeeekkk....sesape nk g sile pergi...memang superb.......lagi korang tgk gmbr....ha terpancar kegembiraan itu.....hahhahaha......gambo ibu ngandung sikit sajork...dah kater tokang amik gambo...hahahha...nah korang layannn jerk la....TIOMANNNN WE LUV U ....

ini adelah jeti..ni amik gambar depan bilik...hahah turun2 bilik je jeti...terbaekkkk
nih trip g snorkeling...okehhh ...air dier terbaek...hangkut baarangg dulu
ohh ilap u lah...rindduuuuu nk g sane balik
ko tgkk air dier maunyer aku tak gilerrr
anak aku memang tak ley blah....tak mo naik ke darat pom ha.
ehem selingan jap
acara gali lobang...pasir cam gandum dah
hek elehhhh baracudda.....
waaaaaa nk g lagi

end part 1......

kang sambung lagik...haha byk kije ahhhh...sekian

9/22/2011

haha gajet baru

Hahah entri ini ditulis gune gajet baru.hahaha sekian
 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger