2/23/2011

kenape aku...kenape aku en nuffnang

kenape status glitterati nuffnang aku bertukau jadi status biasa...kenape...kenape...aper puncenyer...wawawa....sedih tol la wat aku cenggini...oh en nuffnang aper kah salahku pademu...wawawa

7 yg tulis:

Siti Nur Amirah said...

hehe..dia merajuk la tu..pujuk cepat..;'p

:.nick.: said...

wuwuwu...dah puas pujuk dah nih...wuwuwu

Liz said...

cuba ko tanya encik nuffnang...aku pun pernah jugak mcm ko kuikui

eima said...

aku tatau la ...
sbb aku bkn penah dpt BE pun duit kat ctu pun tak beringit2 pun

niesz said...

aik..pelik..mcmane ley jd mcm tu ek..try anta ticket kat dorang, dekat contact us tu..dun worry dorang mesti akan bgtau kenapa nnti..

nick said...

wuwuwu sedih betol la...dah anta dah surat cinter kat en nuff...tgk la jap2 lg reply l atu erk..wuwuwu

Gimi said...

Sabaw je..

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger