2/24/2011

en nuffnang jgn buat aku begini..

nih dah 2nd entry pasal en nuff...demm....biar betol en nuff....ko cakap aku ader letak iklan innity...tang maner aku letak en nuff...ko cek la leklok en nuff...kang aku marah kang en nuff...cer en nuff tgk balik belog aku nih...ada kaaaaa...aku tak tau menatang aper innity en nuff oiii....jadi caner la ko ley kater aku letak iklan tu...ko biar betoll en nuff....ko sajerk jer kan en nuff nk sakat aku...

10 yg tulis:

apezs shah said...

hah ada tu.. nmpk tak tu alaaa tu kat situ tu kak.. haish!!.. sabar ye kak..

:.nick.: said...

demm apis....mane ader...kang aku terajang kang

Liz said...

mana datang innity kat blog ko ni mek...heren bin ajaib huhu

Yellow 2 Sweet said...

nik aku tak nampak ape yg ko letak kat header blog ko ni.. putih ajer sumenyer..

nick said...

anis:ko memang takkan nampak sebabnyer opis kiter kan pakar memblocking memacam...hahah...

nick said...

liz; tu ar pasal...heran tol la aku...

eima said...

tak semua la yg leh view page mek nick perfectly ...sbb mayb byk guna dr web glitter kot ...
aku pun putih je ..kat umah br campak pink2 ...


innity kan klu pengujung lebih dr 1000 ?? sehari ..br bleh kite join .....aku pun dah tak ingat ..ari tu ade baca info pasal innity nih

Liz said...

aku dah cek kat coding xada plak innity ads, yg ada ko taip innity jer kat post ni hahahaha

:.nick.: said...

eima: kat opish memang tak ley tgk manje since dieroang dah blok abih menatang2 yg kiter nk tgk tu...ayark...aku tgk gune berukben aku memang okehh ...1st kelasss gitu...nyahhaha

:.nick.: said...

liz: ceiiit...da..da aku dah tau dah cik liz...aku kan suke copy paste brite2 lam tenet nih...ha tu arr iklan innity tetibe muncul...demm sungguh

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger