1/25/2011

kejadian tidak diingini...

tadi aku pegi alamanda...stendet la takde tempat lain dah nk g...tu la tempat yg paling dekat nk berpoye2...hangkut sume kawan2 ku g sane...sebenarnyer ade tujuan g sane...ade la benda haku nk
beli ...tu di next entry hokeyyy...hehehh.....

g sane gune kete aku....amik tiket kuar kete...pastu masukkan tiket lam purse....then g makan...mase nk bayar...." eh...aku rase dah masukkan tadi...eh....ke lupe masuk...tapi aku dah masuk la tadi." dah aku belek2 purse haku.....RM100 sudah tiada di dalam ...wowowoow...mane duit haku...tu duit en suami aku yg bagi...kang ilang aku kene pelangkung...wawawa......letak makanan...terkocoh2 la jalan g cari wit aku sepanjang jalan smpi kat kete kat parking nun ha...adoyaiii ponat sungguh....nasib aku la kan...perghhh duit aku baek punyer landing kat depan kete aku ....hoh nasib baik situ parking dah full jadik takde la org lalu lalang kat situ...cehhhh...cuai sungguh la haku.....cepat2 amik n terus blah...wohhh.....aduhhhh

7 yg tulis:

MRS. K said...

adeh.. ko bagi duit tu kat aku pon bagus! hahaha

niesz said...

nsib baik selamat..hehe..org skrg ni xley caye..pantang jumpe duit..ehe..


updated entry :pantun bukan nk cri gado,just nk bg info

eima said...

wahhh ..
klua ku jumpe...aku kayo ...
aku jumpa & amik hanya klu itu duit nick je ...haha duit org lain aku wat tatau je ..haram weh amik duit org ..

gile ko ...

:.nick.: said...

niesz: yer memang...adoi dulu purse ilang air mate berderai2 ha...waaa

:.nick.: said...

manje: ceh tol la ko...hahha..hoh takkuasa la haku nk amik wit org jatuh walopom seposen....adoiii ...

Yellow 2 Sweet said...

Kalau aku ikut ko tadi nik, mmg ko tak jumpa lagi lah duit tu...

nick said...

hahhahah...dah...dah sah ko yg amik....hahhahah

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger