12/15/2010

nih memang btol2 hot nih!!!!!

sumber : harian metro

gilak.....gilak....ini sudah gilakkk........wowo....lau cenggini la gayenyer anak2 jaman skang....beso sok nak jadi aper lak erk....eh..eh...gmbo tu ader lah brite harian metro rini...dipercayai bebudak tu baru berumur lam 11 - 13 tahun sajerk...tapi dah wat tuuuuut dah macam gaya org dewasa ...tu org paper yg cakap la bukan aku.....takut la....takut aku tu bukan aper....sebabnyer aku pon ader anak....aku tak nak la anak aku jadi camnih...mintak2 dijauhkan la benda camni...nauzubillah......korang ley bayang kan tak....baru berumur camni tapi dah pandai sumer camni...mungkin dieorang nih sgt terdedah ngan benda2 camni...takpom ader org ke 3 saje jerk nk gune dak2 nih utk kepentingan diri...kot2 nk wat cd lucah ker kan...video dieroang amik gune enset...dekat otell lak tu...woh budak skang dah pandai check in otel ker....biarrr betoolll...dasat tuh...eh tapi takder la aku nk letak video lak..nk mampossss....nih tahun 2010.....aku duk pk jaman 2020 sok mungkin org dah tak kenal lgsung dose pahala....takutttnyer

p/s: aku rase baik dikongkong kot dari tak dikongkong langsung terus jadi cenggini

3 yg tulis:

eima said...

gila...
ssh nk nya ibu bapa zaman skrg nih kan....

:.nick.: said...

haah susah jerk aku rase skang....

Xana said...

huh...scary nye..tambah scary ada mak cam i yg x suke baca paper ni..naseb baik ade u bg info dear...
page u loading slow ke atau pc i ni yg slow eh dear?

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger