12/14/2010

amik napas....

aduhhh...aduhh....dah 2 3 ari aku mendiamkan diri dari alam blog nih...wah ayat tak ley blah...ahhahha...takdeer......sebenarnyer haku ader kusus....ala bukan jauh nyer pom...kat opis haku jerk...tapi al maklum ler dari pagi smpi ptg...mmg la aku tak dannk ngk pc nyer pom...hahha....kebetolan lak bos aku duk outstesen jerk...lagi la aku jadi cam ayam biru duk bertenggek lam bilik kusus tu...aduyaiiii.....takper...takper...ari nih hapdet gak sesikit walopom tahap kemalasan berada di tahap maksima...hahah....aku duk bace paper.....ader gak berita nih...semalam pon ader lam tb berita nih...kat tb3.....haha ader boye kat TC...ngan kater lain Teluk Cempedak kat kuantan nu ha...ngeri lak aku dengau...bukannyer aper...aku nih ex student poli kat kuantan nu ha...hoh selalu gak la kuar ronggeng sesame kawan kat TC tu ha...siap mandi manda lagik ko....hoh...lau la aku tau ado boye...memang giler sumpah aku tak turun punyer...wooo ngerinyer tetibe ngah syok berendam ader sesuatu tajam yg gigit2 kaki aku....wa..wa...tak nak...tak nak....ehhh aper hal lak emo nih....miahahha....ok sekian


p/s:teringat lak mase belajau jaman dulu kale tu...hahha

3 yg tulis:

eima said...

ye ke ke ade buaya ...
air longkang busuk salur ke laut ade la ... hahaha

:.nick.: said...

hahahha...ade la wei...tu ha...boye tembaga lagik....wowow...ngeri

LiErOSe~QiEmi said...

dulu kecoh kat PD, lani dah ada kat TC.. abes laaa Kuantan.. dah la TC jelaa yang paling best pun kat Kuantan tu hihihi

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger