7/24/2012

jimba sambil bisnes baru best :)

ngaaaaa...berkurun lame....ku rasakan...ecewah....hahha...malasnye la nk hapdet ini belog....hahha bukan ape...kat umah dah bizi ngan si tecit tu ha..dah 5 bulan umo ko nak...cepat sungguh.....hahha...sebelom pose aku  g berjimba2 sambil bisnes...waaa...anak2 tinggal ngan akak....sedih ...tapi demi untuk mencari rezeki untuk mu nak...eceh......seminggu lak tu kene tinggal....wuwuwu....moh la kite tengok gambo seketol due nih...tak dan lah aku nk amik gambo...sebab asik la milih barang...wuwuuw...layan je la

baiyun airport

beijing lu

barang niaga....

wuwuwu...nyelit....dak kene tinggal...wuwuwu....tapi jap je kan...

insyaallah.....sat g salu la kene pegi...ha nak kirim...bak mai duit...hahhahah...sekian

5 yg tulis:

eima said...

wahhh hebat tu dah start bisnes dah ramai yg beli brg kat china utk pernaiagaan .... cer cite pasal kedai ko tu

jai said...

comel muka anak puan.

jai said...

bayi laki atau perempuan?

jai said...

banyak yeh... barang.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger