4/13/2012

walllaaaahhhh!!!

setelah sekian lame berdiam diri....ok ari nih dengan semangatnyer aku menghapdet belog aku nih...bersiaran kat kedai menan aku ...sambil2 duk bisnes....sambil2 tu la aku duk menaip benda alah nih...yang si kecit duk tdo lam stroller...yg si abg sibuk duk kayuh beskal baru die...hahah....kene beli jugak beskal kat abg sebab tak mo kasi kaco adik...n satu lagi tak mo kasi die duk berebut ngan kawan2 tu ha...rimas aku duk gaduh kuikui.....wahhhh....skang bb esya dah umo 2 bulan...terbaeeekkkk.....isnin nih haku nk bawak g clheck up...dah ppulak nurse kat kelantan kasi trikh checkup  ari cuti...aduhaiiii....hahhah....aku skang pon ngah usaha ngan gigih nih  duk diet n kurus balik...hahhaha....tak lame lagi dah nk setat kije...wahhh malassssnyer....wawawa....ha untuk permulaan berbelog  tulis sikit2 la...lagi pulak duk kat kedai tak jadi kije kang ......kuikuikui

2 yg tulis:

eima said...

uik .. bukak kedai ????? vavavava cer cite sikit ....

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger