3/25/2011

macam2 pesyen skang nih!!

hahha...tadi jejalan...cam biase la ari jumaat kan...rehat lamer...make bile rehat lamer duit pom seronot jerk kuar gak...adoiii...hahha tapi tadi ade bende yg best...nih pfirst time nih aku tgk...musti korang pom pelik ngk pas nih....sebab pelik jadi aku rembat seketol ...nk tgk hasilnyer....ni lah bendanyer



hoh ni lah dier...cube korang teke pebende...kalau sekali tgk memang nampak hoh suar legging yg ketat tu kan...hahhah...bukan...bukan...sume salah.....rupenyer nih ader lah baju utk tutup tangan kite bile kiter pakai baju lengan pendek...hoh betol ke aku panggil tu...hahha...mule2 aku tgk rupe bentuk dier memang giler lawak...tapi dengan hati yang kental aku rembat ...hoh dan giler aku memang tak nyempat2 try kat opis terus...nyahahha...hoh kalau nk terai mesti la aku kene rembat tshirt satu kan...jadi rembat tshirt dulu.....

ehh biler dah terai...eh betolll la benda alah nih best la....nak tau ngaper aku kater best....sebab nyer biler pakai benda alah nih...satu lengan dah tutup...satu lagi tak payah pakai inner penuh satu bdan lagik...yeayyy dan semestinyer tiade kepanasan pakai berlapis2 baju...yeayyy...korang nk cube ker....hah..saper nk terai...tanyer aku..tanyer aku...aku xplain...bile pakai nih...same cam kiter pakai inner tu lah...bezenyer dier sekerat jerk...ok jgn riso...ketiak korang tak nampak lahhh!!!!hahahhah...sekian

sape nk order angkat tangan!!

10 yg tulis:

Violet Blue said...

die x ketat mcm inner, kan?

:.nick.: said...

tak ketat sgt...kire ngam2...n tak longgar ngat...kirenyer tgk saiz org la pulak...supe inner gak ar

Fadzillah Kamarudin said...

uiks...
macam best...

:.nick.: said...

hoh tu la...cam best kan...saper nk orde angkat tangan ...

MRS. K said...

dia banyak saiz.. xxl pon ado kot..
huhuh.. dah byk nampak kat belog orang..
nanti mu pakai, tayang kat sini yer..

Yellow 2 Sweet said...

aku beli tapi warna kelabu. warna hitam yillek...

Elin said...

Haha,, dah tau tu.. inner sekerat.. baper harga u beli nik?? I tgk dlm blog ada jual rm 15 seketul.. oh ada size yer.. best juga kan.. tak la rasa cam pakai dua lapis baju..

eima said...

aku tak mo ....sbb aku pakai inner nk cover 1 bdn ...
sbb aku pakai inner sbb bj aku jarang ...sekian terima kasih

:.nick.: said...

hahahha....lau jarang sile pakai inner penoh yer...hahahh...

Anonymous said...

berminat nak try?

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.471017056272901.99040.100000938337497&type=1

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger