3/20/2011

entry menunjuk2...baik mengaku jer!!!

hahahha...mari...mari...mari kiter bercerite citer ari mggu ...hahha...ari sabtu ritu...siang ari memang takde wat per la...tgk citer black swan saje...malam pulak g tolong en suami kat stall...hoh en somi pom cakap...yang jom kiter g downtown abg nk repair kete control..aku lagik la sonot tak hingat dunia....lepas niage kul 12 mlam gerak saner....hoh lamer giler tggu repair kete dier....dah alang2 lamer kan...hahha semapt rembat jeans seketol...hahah...ala dah lamer tau tak beli jean....hoh tggu kul 3 pagi baru siap....hahah...lagik magik anak aku  pom kemain tak nak tdo...hoh suke ati la ank oiii asal bahagia.......

tu citer ari sabtu...skang kiter citer ari ahad pulak.....pagi2 lagik en hubby g amik tb yg rosak tu dah repair.hoh letak lam bilik jerk yg tu sebab kat hall dah ader pegganti...cian en tb yg dah berjase selama 5 tahun...hahah...takpe we oll letak lam bilik  yer...spesel lagik tempat tu......pastu terus g alamanda...hah asik alamanda jerk kan....ahh takper...lagik pom memang nk cari brg...cari brang nih...



tommee tippee utk anak

hoh since dah kuar brite macam2 pasal botol susu jadiknyer...aku buang la sume yg bahaye2 tu dan beli yg ini ...uhuhuhuh....demi mu anak...cewahhh

pastu perot lapo lak....g pulak to our peberet food...ayam penyet ap kat giant nilai nu ha..s.emate2 nk makan..hahhaha...danh tetibe jerk ader juge terbeli brg...demm....beli ini


 nih utk anak laki

nih pulak untuk mak budak

hoh tak pasal2 jerk kan...eh tapi takper bukan selalu pom kan en suami...hahha...en suami pom berkate " ANAK NGAN MAK ANAK NIH IGT BAPAK ANAK NIH BANK NEGARA KER"...hahhahahah....sekian
p/s: mesra!!!!aper kene mengenenyeee

12 yg tulis:

Fadzillah Kamarudin said...

cantik baju...

aritu ingat nak beli gak fashion kotak2 ni...
tapi mahal...
dah tu kaler x cantik...
=(

:.nick.: said...

wowowo...meh meh beli same2 kang jalan same2...

Elin said...

ala itula gunanya duit en suami pun.. haha..

Liz said...

aku nak keta kontrol tu ble main kat opis taim boring2 hahahaha

eima said...

bagus la..dr die perabih duit kat pompuan lain baik abiskan kat anak binik die ..ye idak...huhuh

:.nick.: said...

elin: hahah...betol kak...beetooll same sekali

:.nick.: said...

liz; hoh ko nak...ade...ade ..sebelom tu ko kene la bagi rambut ko dulu..kasik dier tarik dulu...hahha

:.nick.: said...

manje: yer betoll kate mu tu manje...hahhahah

Liz said...

cissss xnak aku xpasal2 botak aku weh hahaha

:.nick.: said...

hahaha ...dah tu ko mintak brg kesayangan dier...jadi ader lah balasannyer...hahah

MRS. K said...

samapi ke nilai ko pegi..

:.nick.: said...

hahahah...kak jah aku tetiap mggu ke sane kak jah oiii...cume tak terjah tesco baru jerk...dataran tu pom aku salu g...abg ipau aku duk sane

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger