12/05/2010

Apple iPad with Wi-Fi + 3G

wowowo....tgk tajuk kat atas bajet gud2 cam aku dah beli la tu kan...hahha...owh ...tidak...tidak...belum masenyer lagik.....buh gambar skit kasi korang kemaruk cam aku lak.....






hahah...tu dier...maunyer tak giler ngk benda alah nih.....paling murah ader lah RM1549.00 dan yang paling mahal aderlah RM2599.00...wah maksudnyer sumer org ader can nk beli nih...muhahhaha...rege tu lain2 sebabnyer dier ader byk jenis.....jebis tu ader lah macam nih....GB dier...16gb - 64gb....dan juge...ipad+wifi....or...ipad +wifi+3G.....ok u choose ....yieeehhhaa....giler lah.....semalam aku dah g ngk...alang2 aku di The mines nun ha....jadik why not aku singgah ngk benda yg ngah hot nih kan...kat mines ader satu store Apple iMac.....best dowh...memang best.....wahhh.....nipeiss nyer....cam pegang buku budak tadikan yg nipis2 tu..eh caner tu hahahah....sume touch n memang korang ley masuk lam henbeg korang jerk....memang best abih...pegang2 mende alah tu...mulela otak giler jerk kan ...macam nak..macam nak..walhal kat umah dah aderlappy dah pom...hoh nih sumer aderlah godaan syaitonirajim...,iahahha.......takper..takper...relek....relek...aku bg korang stimmm dulu tgk benda alah gajet jaman moden nih....moden sungguh.....heheh

8 yg tulis:

eima said...

aku dah dok nerai dah...ipad boss aku ...
touch sana sini....
gile gadget tul boss aku tuh...
aku tak mo beli ... lappy kat umah tu pun tak terguna ...nk main games kat opis dah jenuh ... nk main tenet .. tak mo pasang ....lebih baik tak pasang kang terabai anak laki aku ...haha

:.nick.: said...

miahahhah......hahha best kan...giler tol la....hahha takdo la aku beria bnk beli ha...cume nk cakap cam best..kahkahka....

DiaUmaiNiNaz said...

salam kenal di sini, yang diidamkan belum dapat...sedang berusaha..

Un Phat Lee said...

grr...ni yang buat gua rase nak beli nih.

:.nick.: said...

diaumai:miahahhah...siler berusaha lagik...hahhah

:.nick.: said...

un phat: hahah sajerk jerk nak kasik terliur...hahah sile...sile beli...bikin panasss jerk ...hahah

mummysyafie said...

yang saya punya tu untuk wifi je..untuk 3G takde. menyesal beli..kalau awak nak beli nanti make sure ada 3G yer..senang sikit

:.nick.: said...

wowowo...hati memang nak...tapi lau beli kompom lappy di abaikan...hahhahhaha

Post a Comment

 

@2011 Blog design by Cik Liz - Background by ava7patternsBest View : Google Chrome and Opera. Powered by Blogger